14/10/14

Veterans Hoquei Mollet 11 - Veterans CP Vilanova 8

font: http://veteransclubpativilanova.blogspot.com.es/

Torna la millor lliga de veterans del món i amb ella les nostres cròniques, després d'una temporada aturades per manca de temps i ganes. El primer partit ha estat un punt de retrobament
(a l'igual que aquesta crònica) al jugar de nou amb el C.P.Vilanova, club que ens porta grans records de temps o glòries passades, i de grans i disputats partits. D'aquells temps sols queda el gran Juanjo Ferrer, un clàssic (com nosaltres) d'aquesta lliga, això sí acompanyant de la bona porteria d'Edu Ballester i de jugadors “joves” com el Jordi Orús, el David Parejo o l'Óscar Fernández entre d'altres, amb força, empenta, qualitat i un contracop molt perillós.
Escrivia Borges que gran part dels arguments literaris es poden resumir en quatre: Una ciutat assetjada i defensada per homes valents; Un retorn; Una recerca i El sacrifici d’un Déu. Ara mateix no sabria dir quin d'aquests arguments s'ajusta més a la nostra immediata història, potser buscar un retorn a la final four? Potser, més aviat, defendre la categoria i no baixar? Potser sacrificar algun dels nostres “Déus” pel camí?
Ja ho anirem veient. Ara tanmateix potser encara el nostre argument està per escriure, tot just esbossat en un primer partit d'onze bones i vuit males idees.

+fotos i informació a http://veteransclubpativilanova.blogspot.com.es/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Versió Cast:
Vuelve la mejor liga de veteranos del mundo y con ella nuestras crónicas, después de una temporada paradas por falta de tiempo y ganas. El primer partido ha sido un punto de reencuentro
(al igual que esta crónica) al jugar de nuevo con el CPVilanova, club que nos trae grandes recuerdos de tiempo o glorias pasadas, y de grandes y disputados partidos. De aquellos tiempos sólo queda el gran Juanjo Ferrer, un clásico (como nosotros) de esta liga, eso sí acompañado de buena portería con Edu Ballester y de jugadores "jóvenes" como Jordi Orús, David Parejo o Óscar Fernández entre otros, con fuerza, empuje, calidad y un contragolpe muy peligroso.
Escribía Borges que gran parte de los argumentos literarios se pueden resumir en cuatro: Una ciudad sitiada y defendida por hombres valientes; Un retorno; Una búsqueda y El sacrificio de un Dios. Ahora mismo no sabría decir cuál de estos argumentos se ajusta más a nuestra inmediata historia, tal vez ¿buscar un retorno a la final four? Quizá, más bien, ¿defender la categoría y no bajar? ¿Quizás sacrificar alguno de nuestros "Dioses" por el camino?
Ya lo iremos viendo. Ahora, sin embargo, quizá aún nuestro argumento está por escribir, apenas esbozado en un primer partido de once buenas y ocho malas ideas.
+fotos e información en http://veteransclubpativilanova.blogspot.com.es/

2 comentaris:

PEP BUSQUETS ha dit...

Moltes gràcies per tornar a escriure el blog

Juanjo ha dit...

Ei!! retrobat bloggero! s'et trobava a faltar!!