26/11/11

Mollet B 8 - C. P. Congrés 3

M’agrada llevar-me de nit i a palpentes, en una foscor total, anar a la cuina per veure aigua i obrir la nevera sentint-me banyat per la seva llum.


També m’agrada molt el cinema.

En una pel•lícula dels 80’s, “Colors”, protagonitzada per Robert Duvall (en el paper de policia veterà) i Sean Penn (com a policia jove), en un moment del film el policia veterà li explica un acudit al jove. L’acudit fa més o menys així: Hi ha dos toros a dalt d’un turonet i el toro jove li diu al toro vell: Perquè no baixem CORRENT i ens follem UNA vaca? El toro vell li contesta: NO...baixarem a POC A POC i en les follarem TOTES.

Arribarà el dia que perdrem amb el Congrés (sens dubte un dels aspirants al títol d’aquest any)...però encara no. Ahir fent de Real Madrid a la contra, amb un Delmo espectacular; amb la màxima efectivitat possible del Rai (4 gols), Ramon Peralta (2 gols) i Xavi Danot (2 gols); sabent portar el “tempo” del partit pel Francesc Tibau, el Miqui i l’Àlex, i amb l’ajuda del mig lesionat Jordi Tomey; varem saber neutralitzar la forta defensa individual, la potència dels xuts, la gran habilitat del davanters i la seguretat a la porteria dels amics del Congrés.

Marquitus, Ferminet, Marc, Willy, Jordi, Sergi...us conec des que éreu petitets i us ensenyava a patinar, a portar l’estic i sobretot a estimar aquest esport, us aprecio com si fóssiu germans meus, però encara les vaques s’han de perseguir a POC A POC.