7/6/11

II Torneig Internacional de veterans a Palafrugell

Palafrugell acollirà el proper cap de setmana el II Torneig Internacional de veterans

El pavelló municipal de Palafrugell acollirà, entre divendres (10 de juny) i diumenge (12 de juny), el II Torneig Internacional de veterans d'hoquei patins de Palafrugell. En aquesta segona edició, no només hi participaran equips catalans, sinó que també un d'italià i un de portuguès. 

I Torneig Internacional de veterans (FOTO: CH Palafrugell)
De les comarques gironines, hi participaran el club organitzador i amfitrió (CH Palafrugell) i el CF Quatre Vents de Blanes. A més, també hi participaran el CP Tordera, el CH Valldoreix, el FC Barcelona, el CH Mollet i, com a equips internacionals, el Trieste italià i el Da Linha portuguès.

Aquests vuit equips s'han dividit en dos grups de quatre que disputran una lligueta prèvia de la qual sorgiran els semifinalistes. La competició s'iniciarà divendres a la tarda, quan es disputaran els quatre primers enfrontaments (a les 19.00 h, les 20.00 h, les 21.00 h i les 22.00 h). Dissabte al matí i dissabte a la tarda es jugaran els altres partits de la fase regular. I el mateix dissabte al vespre es disputaran les semifinals (la primera a les 20.30 h i la segona a les 21.30 h). Per últim, diumenge al matí se celebraran els partits que definiran la classificació final. La final serà a les 13.00 h.
 
PODEU CONSULTAR EL QUADRE D'HORARIS AQUÍ.
(Font:http://patinatgeihoqueigironi.blogspot.com) 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones. Us deixo el link de les fotos del torneig. I aprofito per donarvos les gragies per la vostra participació

https://picasaweb.google.com/105350441562261172535/20nTorneigDeVeteransAPalafrugell#

Atentament
Jordi Salvatella