15/6/11

C.H.Valldoreix campió del II Torneig Internacional de Veterans de Palafrugell 2011


“Para ganar, primero hay que quererlo mucho...”  Rafa Nadal

En un esport amb unes regles tant clares, la lògica hauria de ser un fet habitual. Però no sempre és així. El C.H.Valldoreix es va proclamar de manera merescuda però sorprenent, campió del II Torneig Internacional de Veterans de Palafrugell. En el camí va quedar primer del seu grup (per davant de Palafrugell, Trieste i Tordera) va superar en semifinals al Mollet B i guanyà 2-4 la final enfront el Palafrugell. Equips com el Vetebarça o el Blanes Cuatro Vientos, a priori candidats a ocupar els primers llocs, no varen estar a l’alçada d’un torneig on la resistència física, la regularitat, l’esforç i la voluntat de guanyar sempre són arguments de pes per aconseguir el triomf.

Des d’aquí felicitar a tot l’equip campió (especialment l’Uri Villoro, un autèntic crack de la lliga de veterans!) i sobretot a l’organització, encapçalada pel Francesc Borrell, que per segon any, fan d’aquest torneig un dels referents de les cites entre jugadors d’hoquei veterans.

Finalment uns apunts:
- Fantàstic,... l’ambient entre els equips i el “fairplay” dintre i fora de la pista.
- Remarcable,... l’hoquei de nivell, amb força qualitat, que en molts dels partits varem tenir el plaer de veure o jugar (Blanes - Barça, Mollet - Barça, St. Celoni – Mollet, Palafrugell - Valldoreix...)
- Destacar,... la idea de relacionar l’hoquei base amb algun moment del torneig, crec sincerament que aquests partits podrien ser un bon exemple per jugadors en formació.
- Destacadíssim,... el restaurant “Rodondo” de Tamariu, on varem tenir el plaer de gaudir d’excel•lents peixos i arrossos. També un reconeixement al bar “Mural” de Palafrugell pel tracte rebut i al Bar musical “La Caleta”de Llafranc per les copes post-partit.
- Recomanació, des de l’absolut reconeixement a la dificultat de muntar un torneig, d’eliminar les semifinals del dissabte i que els dos primers de cada grup es disputin els quatre primers llocs. Menys és més.
- I per últim emplaçar a tothom que li agradi l’hoquei a retrobar-nos el proper any un altre cop en aquest magnífic torneig.


1er classificat Valldoreix

2n classificat Palafrugell

 3er classificat Mollet B

4art classificat Cuatro Vientos Blanes

classificat VeteBarça

classificat Tordera

 7è classificat St.Celoni

classificat Trieste

Més fotos:
https://picasaweb.google.com/105350441562261172535/20nTorneigDeVeteransAPalafrugell#

1 comentari:

Uri Villoro ha dit...

Gràcies Micky un plaer, com sempre.

Uri