31/8/10

UNA TEMPORADA MÉS!

Una any més deixem les vacances enrere i ens preparem per començar la temporada 2010 -11. Expectatives, anhels, desitjos, objectius, ... però sobretot GANES de passar-ho molt bé jugant a hoquei i gaudint d’un grup humà veritablement extraordinari.

Novetats aquest estiu. Poques però significatives.
El nostre gran “tot terrenySito Morellón es va casar amb la simpatiquíssima Laura i per celebrar-ho ens varen convidar a un sopar memorable, amb “havanera” inclosa en honor seu. Moltes Felicitats parella!

També va destacar el naixement del fill de l’home”pany i forrellatJordi Tomey. Jordi i Mireia Felicitats!
I per acabar amb el “Corazón Corazón” en breu podrem anunciar el naixement de la filla de “l’home que xiuxiuejava a les porteriesJordi Climent. Jordi i Susana. Felicitats!

En un ordre més esportiu destacarem el fitxatge d’un altre “home gol” que tot i estar encara una mica “espatllat” del peu, ens donarà segur grans moments d’hoquei, en Xavi Arinyo. Benvingut!

A tot això el passat cap de setmana ja varem començar a calentar motors amb un “Weekend” gastronòmic - excursionista a Camprodon amb pujada al Pic Costabona (2464 m) i sopars als restaurants “Casa Marques la boheme” i al “Mas Tubert”. Fantàstic un any més, i gràcies per la acuradíssima organització a l’Àlex i la Marta.


Ens esperen grans emocions aquesta temporada amb els ascendits Palafrugell i Ripollet, amb els súper campions F.C. Vetebarça, i els nostres rivals directes de sempre Blanes cuatro vientos i A.A.Noia. Tampoc cal desmerèixer els lluitadors amics del Girona, els nostres germans del Mollet A, i Vilanova, Vilafranca, Masies de Voltregà, U.E. Horta i Valldoreix.
Ben retrobats a tots!!!!!!