7/6/10

FINALS a quatre 2010. UN MEREIXEDOR TERCER LLOC.

Ell volia guanyar. La decepció de l’any passat enfront el Cuatro vientos de Blanes fou important i des d’aleshores la seva idea va ser reconquerir la lliga de veterans. Acompanyat dels seus fidels, abandonà la Barcelona alta per la proximitat del Camp Nou. Tornava a casa. Com va aconseguir treure de la “crionització” esportiva a super-campions com l’Enric Torner? (mereix una menció a part, quina temporada!) mai ho sabrem, però els resultats han estat espectaculars.
Líders indiscutibles a la lliga regular arribaven amb moltes ganes a la final a quatre, i ni la força d’un gran Cuatro vientos de Blanes a les “semis” (7-7 i per penals) ni un desgastat, impersonal i malhumorat A.A. Noia a la final (10-6), van poder frustrar el seu objectiu. Potser el Mollet B hauria pogut posar les coses una mica més difícils (no gaire més) si a les semifinals no hagués caigut (3-2) en les provocacions i argúcies verbals del Noia (no calia ser tant mediocres i tramposos, a vosaltres no us fa falta per qualitat i joc), però crec sincerament que ell ja havia pres la decisió un any abans i contra l’empenta, la voluntat d’un home de cervell ràpid, mirada aguda i llengua tan esmolada com el seu estic i que a sobre encara manté aquell instint guanyador que sempre el va caracteritzar, no es podia fer res. Res de res.

Per acabar 2 apunts:
- Merescut tercer lloc del Mollet B (7-4 contra el Cuatro vientos ) que ens confirma com els eterns aspirants al títol i un des equips amb més personalitat, bon rotllo i esportivitat del campionat. Felicitats a tots i sobretot a totes per aguantar les nostres tonteries.
- Felicitats a l’U.E.Horta (i al Victor Alonso en particular) que tot i les dificultats per les obres de remodelació del club va saber presentar una bona organització amb una pista i uns vestidors en condicions, arrodonit per un sopar a la llum de la lluna a les instal•lacions del Club Tenis Hispano.Gràcies.


2 comentaris:

GabyGol ha dit...

Que grande eres Micky!!!!! una abraçada!!!

Anònim ha dit...

Micky, suposo que esta parlant del...del.. XAVI SEGARRA???