13/5/10

Valldoreix 4 - Mollet B 5


Ni la gran actuació de Villoro porter del Valldoreix, ni les extravagàncies de l’àrbitre Sr. Clemente, pogueren impedir la victòria d’un Mollet B mancat de força golejadora. Del porter sobren comentaris. Ben col•locat i acotxat pels seus companys és sempre un escull a superar en aquests enfrontaments. De l'àrbitre no sé si parlar. Després de mesos de no xiular fruit d’una lesió se’l va veure erràtic en algunes decisions, però on definitivament va entelar la seva actuació va ser amb l’extravagància de voler portar els últims 30 segons del partit, amb un “cutre crono” marca Casio que va treure de sobte de la seva butxaca, aturant i prescindint del magnífic cronòmetre del pavelló davant la sorpresa dels dos equips.
Havia llegit la crònica del partit anterior i volia netejar l’imatge del seu company? Ho dubto. O va ser una “boutade”d’àrbitre veterà, una ocurrència improvisada davant un final igualat?
Preguntat, varem obtenir per resposta: “l’àrbitre té el dret de portar el temps ell mateix!”
Sense comentaris...
Si ja ho deia aquell astrònom famós: “La mesura del temps està en nosaltres mateixos”

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El tema arbitral ja comença a cansar una mica. Canvis de criteri, cada un aplica les normes com vol....i no cobren pas poc

La pantera ha dit...

Si els arbits apliquesin les noves regles al 100% als deu minuts ja esrarien amb 10 faltes i alguna tarjeta blava!!!!!