8/5/10

Mollet B 2 C F Cuatro vientos 4


Abans que res dir que el Blanes fou un just vencedor, al saber aprofitar millor les seves ocasions de gol, en un partit on els porters dels dos equips (Quico i jose) és van erigir en autèntics “murs” de les nombroses rematades i xuts. Joc espectacular, desterrats una vegada més, a la relliscosa i freda pista de fora.
Però el més remarcable no fou això, sinó que el senyor Amadeu Redondo, àrbitre del partit ens va estafar, afanar, atracar, cisar, furtar, defraudar, sostraure, espoliar, netejar, ROBAR... 10 MINUTS DE PARTIT!!!
Ja a la primera part havíem notat que el temps passava excessivament ràpid (ven bé 5 minuts menys) de manera que el Rai, sense dir res (i això que anàvem guanyant!), va anar expressament al vestidor a buscar el seu rellotge, de manera que a la segona part es va posar a controlar el temps. La sorpresa va arribar quan al xiular l’àrbitre el final comprovem que faltaven 5 minuts. De res van servir les nostres protestes.
Això que pot semblar una errada de l’àrbitre quan no hi ha cronòmetre i ell porta el temps, comença a ser una pràctica habitual en algun partit on els teòrics “jutges imparcials” tenen excessiva pressa per tornar a casa seva a sopar, faltant al respecte aquells qui els paguem i provocant la pèrdua de confiança en ells i el descrèdit per un col·lectiu en la seva gran majoria honrats en la seva actitud i decisions. Encara al final del partit el senyor Redondo i al venir a cobrar al vestidor (en això si que són escrupolosament puntuals) ens deia: No serà el vostre rellotge que s’endarrereix !!!!
Surrealista!!!
Ja ho deia Alan Moore al mític còmic “Watchmen” : «who watches the watchmen?» (“Qui vigila al vigilants?”)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina veritat..... Ens veiem a la Final Four ... el Blanes un candidat ferm

GabyGol ha dit...

Propongo que cuando no veamos un cronómetro como Dios manda por parte del colegiado, ese partido no lo pague ninguno de los dos equipos...hay que hacer algo companys, es vergonzoso lo del tiempo!!!!...como si en el hockey un minuto no fuera importante, POR FAVOR!!!!! acabemos entre todos con esto!!!