23/3/10

Mollet Hoquei Club B 8 - Club Patí Vilanova 2


La nova formació del Vilanova, no va.
No va perquè noten massa les absències de l’Arinyo, el Gerard, el Valldo i el Reyes, per ser competitius. No va perquè les noves normes no els beneficien (tot i gaudir de més penals i faltes directes que nosaltres). No va perquè (amb tots els meus respectes) el nou porter no és l’Alberto, és més jove però no és ell. No va perquè hi ha bon joc però poc col•lectiu i amb masses individualitats en els darrers metres. No va quan a sobre quan tant sols tenen un canvi, aquest es lesiona i a un altre se li espatlla el patí. Y sobretot no va quan davant té un equip que li dona per jugar en equip, i té l’efectivitat d’un Rai i un Pepe Busquets amb la seguretat al darrera de dos porters en estat de gràcia.
Senzillament aquest no és el “nostre” Vilanova amb aquells partits disputadíssims, que tant ens agradaven. És el “Vila no va”.

(Nota: Escric la crònica tant tard, el partit es va jugar el divendres passat, per culpa del Sr. Pep “el pop de Blanes” qui m’ha fet esperar les fotografies del partit, menystenint per complert una de les màximes del periodisme que és l’actualitat de la notícia. Sort que com a fotògraf és un crack)


















1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona la crònica, el hoquei és per disfrutar i també per competir i amb partits així queda tot al seu lloc.