8/1/10

Mollet B 3 - A.A. Noia 1

Ja hi tornem ha ser, ha començat el 2010 i ens tornem a plantejar quin to donar-li aquest blog o bloc(com preferiu).
Posats a ser per exemple “polèmics”(sempre és un recurs que atrau lectors) us podríem explicar què ens va semblar el partit de la selecció catalana celebrat aquest Nadal. Podríem dir (no ho direm) que va ser un autèntic despropòsit. Podríem dir (no ho direm) si és aquesta la millor selecció que podem presentar. Podríem dir (no ho direm) amb quin criteri és fa o quin plantejament tenen aquests partits. (El de la selecció argentina ho varem veure clar: guanyar; el de la selecció catalana devia ser promocionar l’hoquei fent d’espàrrings pel lluïment argentí.) Però no volem ser polèmics per tant no direm res de tot això.
Podríem intentar ser més “analítics” (l’anàlisi està molt de moda, s’analitza la crisi, l’educació, el joc del barça, la grip que ja no existeix...sempre per autèntics “especialistes en la matèria” i amb la màxima “equanimitat”) i dir (no ho direm) que la lliga A de veterans està clarament dominada pel Barça, intractable en aquesta primera volta, però amb un Blanes (el vigent campió) que sempre pot convertir-se en els “Play-off”en un rival difícil. Però no volem ser analítics per tant no direm res de tot això.
El que sí volem continuar sent és una plataforma per promocionar l’hoquei veterà, si més no dintre dels propis veterans (visca l’endogàmia!) i amb un cert to pedant i a voltes fins i tot cursi, a l’hora de comentar els partits, les anècdotes i tot allò que ens envolta i ens apassiona de l’hoquei.
Per això sí que us direm: que ahir varem guanyar 3 a 1 al renovat Noia de J.Mª Queral i Alfons Borrell en un partit molt disputat on els porters Pepe, Jose i "Papi" varen ser les figures; que tenim un jugador (el Joan Carles Raigoso ) seleccionat pel partit de les estrelles veteranes OK Stars, que tindrà lloc el pròxim 30 de gener al Palau Blaugrana enfrontant els Stars dels 80 contra els del 90, i que per suposat no ens perdrem; i el més important... que em varen regalar per Nadal uns patins de col•leccionista dels anys 60 amb la seva bota “MATOLLO”, la seva plantilla “APA” i les seves rodes de fusta. "Delicatessen"!!!!!!