12/1/10

CF CUATRO VIENTOS 2 - ROSTIT DE POLLASTRE AMB PRUNES 2


El partit comença com tots els grans plats de la cuina catalana a poc a poc, lentament, sofregin la ceba amb una mescla de llar de porc i oli d’oliva, amb uns porters i unes defenses fent xup-xup, dignes del millor restaurant.
Gradualment el ritme s’incrementa. Xuts, pals, ocasions de gol, daurant el pollastre de pagès a part i com sempre vivint el Blanes Cuatro vientos del seu contracop (2 gols). És aquest, el contracop, potser el millor ingredient i que mai pot faltar en cap de les visites en aquesta, avui, gèlida pista.
Amb els ingredients (tomàquet, branca d’espècies, all sencer, llorer, copeta de vi ranci) ja treballats a la primera part, comença la segona fase del plat. A la represa del joc una gran jugada col•lectiva finalitzada pel "capi-pepe-i-pota" ens col•loca en igualtat, de gustos i de sabors, de textures i matisos. Això comença a fer bona cara, però queda la part més complicada: gestionar el partit, mesclant els gustos del sofregit amb el pollastre i les prunes. Anar remenant les possessions de pilota i lentament afegir poc a poc el brou durant força temps.
Finalment els pinyons com les últimes ocasions de gol en ambdues porteries acaben amb aquest partit-plat. Bon profit!

(Nota de l'autor: Gràcies Pep "tapeta de Pop" Àliva, ets el millor!!!)