28/11/09

Mollet B 1 - F.C. Barcelona 4

Ja ho vas deixar clar en el darrer torneig internacional de veterans a Girona: estàs en un moment de forma brillant, excel•lent, independentment dels companys que tinguis al costat o millor dit al davant. Ni les 6 copes europees del Gaby Cairo, ni les 5 d’en Josep Enric Torner, col•locades dins la porteria, aturarien tantes pilotes com tu en aquest començament de temporada. Però si fins i tot et permets el luxe de fer brometes mentre t’estan rematant al segon pal!
A més es nota que gaudeixes, que t’ho estàs passant bé, vivint el partit amb una combinació de tranquil•litat i rauxa que transmet una seguretat enorme i frustrant alhora pels rivals. Amb un mal joc, toc cal dir-ho, ho varem intentar, però... es tan complicat fer-te algun gol. Que no es NOTI però ni l’OTÍN va batre al TINO.

5 comentaris:

Jordi P. ha dit...

Bon porter i millor persona. Un crack.

Anònim ha dit...

Merescut aquest homenatge dedicat al Tino, sens dubte el millor porter de la categoria i un company de primera.

Anònim ha dit...

Millor porter, millor persona i millor amic.

Tino ha dit...

Micky les teves paraules m'omplen d'orgull i satisfacció, i et dono la raó, que m'estic divertint molt i ho estic passant molt bé jugant a hoquei, gracies als meus companys d'equip i a rivals com vosaltres que fan que poguem disfrutar a la pista, al sopar i dels blogs la resta de la setmana.
Avui t'ha fallat la simetria OTIN-TINO.

Oscar Barcino ha dit...

Es un orgull haver jugat un any al teu costat.