2/10/09

Propera setmana comença la LLiga de Veterans!

Ja tenim el calendari de la lliga A de veterans 2009-2010 i tot una sèrie d'incognites s'obren davant nostre.
En primer lloc qüestions d'ordre normatiu. Com s'aplicaran les noves normes en la nostra categoria? Per un costat sembla força evident i inevitable que s'han d'aplicar, i qualsevol iniciativa en contra, seria força contraproduent per la pròpia dinàmica de la lliga de veterans que cíclicament es nodreix i va assumint nous jugadors semi retirats i per tant seria quedar-se esrancats en un atzucat normatiu absurd. Però és evident que jugadors i sobretot arbitres hauran de fer un esforç notable alhora d'aplicar les normes i aspectes com les "faltes d'equip" poden ser difícils d'assumir.
En quant al diferents equips i plantilles, hi ha una novetat destacable: l'incorporació del F.C. Barcelona de Veterans amb jugadors de la talla dels germansComprova l'ortografia Torner, Pauls, Pujalte i companya que segur donaran un major nivell a la lliga. El F.C. Cuatro Vientos actual campió, defensarà amb la seva habitual qualitat el títol aconseguit.
Noia (amb incorporacions sempre de qualitat), el Mollet B (amb Francesc Tibau i Lluís Coll com a nous fitxatges),Vilanova i Vilafranca (amb plantilles molt competitives) continuaran sent l'alternativa, i pot ser fins i tot un "re motivat" Masies de Voltregà (desprès dels seus èxits en el torneig Europeu de veterans) pot donar molt a parlar.
Valldoreix, Mollet A, Girona i Horta (aquests amb problemes de pista greus) tornaran a ser pistes difícils i rivals incòmodes.

Comença la Lliga de Veterans!

1 comentari:

Anònim ha dit...

NOIA 7 - VILANOVA 3