3/9/09

Nova temporada 2009-10

Ja hi tornem a ser, i com deia el nostre admirat Vicente Fernandez..."y volver, volver, volveeeer, a tus brazos otra vez" un cop més i ja van...forces temporades!

"Recomencem" una nova temporada com a veterans, amb la ferma il·lusió i les ganes d'uns novells, i amb la voluntat de fer d'aquest Bloc un punt d'informació i reflexió entorn a l'hoquei veterà.

Aviat refarem una mica els continguts del bloc i penjarem més informació de l'equip, però per anar fent boca unes quantes informacions.

Per altra part la lliga es presenta apassionant, amb un nou reglament que esperem ni que sigui en part s'apliqui, amb l'aparició d'un equip espectacular a la lliga com serà sens dubte el Barça veterans (benvinguts!), amb nous i espectaculars fitxatges en el nostre equip i sobretot aquest cop nosaltres no pensem acabar com la cançó amb que hem començat ("Yo se perder, yo se perder!")

Desprès de mesos d'esbarjo i descans, i per anar estirant les cames el cap de setmana passat, hem començat la "pretemporada" amb una "excursió-gastronòmica" a Camprodon. Amb l'ajuda d'un incansable Àlex Vila fent de "xerpa" varem coronar el "Gra de fajol", tot un 2700 metres, recuperant les forces al restaurant "Can Po" de Beget. Excel·lent el caminar, el menjar i el cap de setmana.

D'aquí una setmana, els dies 11, 12 i 13 de setembre jugarem un triangular a Andorra amb els nostres amics del Girona H.C i per suposat de l'Andorra H.C.

Benvinguda forta a tots els veterans de l'hoquei !