22/6/09

FINALS

Semifinals
C.T.BARCINO – C.P.VILANOVA "B" 6-3

MOLLET "B"– F.C. Cuatro Vientos 3-4

3r i 4rt lloc

MOLLET "B" - C.P.VILANOVA "B" 2-9

1er i 2n lloc

C.T.BARCINO - F.C. Cuatro Vientos 2-3

CAMPIÓ F.C. Cuatro Vientos de Blanes.


Els “finals” (al cinema, a la literatura, a la vida...) acostumen a generar una certa polèmica.
Molts opinen que són el millor de tot, a pesar que molts cops no sempre siguin del nostre gust i, força vegades, fins i tot decepcionants. Són "el millor" per què ens il·luminen el nus de la trama, ens expliquen “el perquè de tot plegat” o, per altre part, acaben d'una vegada amb el suplici que hem hagut d'aguantar. No tothom pensa així, i els finals són vistos com una interrupció de quelcom que, en el sentit més antinatural possible, no hauria d'acabar mai.
En el nostre cas, això no ha estat ni una cosa ni l'altre. Sabíem de bon començament i donades les importants baixes en el nostre equip (Raigoso, Climent i Danot) com acabaria “la pel·lícula” i tampoc va significar un “suplici” jugar, tot al contrari, un plaer, tot i molt, molt, molt cansat.
La semifinal amb el F.C. Cuatro Vientos de Blanes, va esgotar tots els nostres recursos i ja amb el tercer i quart lloc en joc contra el Vilanova, la nova baixa d'en Ricard Otín va ser més que significativa. Intentar la quadratura del cercle amb regle i compàs pot ser impossible, però si a sobre desconeixes el nombre PI...
Tot i així, amb la satisfacció d'un digne segon lloc aconseguit a la lliga regular (empatats a punts amb el primer classificat el C.T. Barcino) i la quarta posició final, volem felicitar des d'aquestes línies al C.T. Barcino per l'excel·lent organització de la Final Four, al just campió el F.C.Cuatro Vientos que va demostrar ser l'equip més resolutiu del torneig, als equips del Barcino i del Vilanova pel seu joc fantàstic en qualitat i esforç, a les dones i fills dels jugadors (santa paciència) i a tots els integrants del C.H. Mollet pel seu esperit i qualitat humana. A tots FELICITATS per aquesta temporada.


(Ja per acabar, deixeu-me abans d'acomiadar-me fins la propera temporada, i en la línia de l'inici de l'article (com diria el poeta "A bon fi no hi ha mal principi") sempre hi ha coses que acaben però d'altres comencen, i així saludem amb un fort petó l'arribada de la Júlia. Felicitats Marta i Àlex! FINS LA PROPERA TEMPORADA, BON ESTIU!!!)