17/6/09

Ens ha deixat en JAUME LABORI


El Divendres dia 12 va morir un LIDER amb majúscules de l’hoquei, feia temps que jugava el seu partit més difícil i aquesta vegada no el va poder guanyar. Vagi des d’aquest humil bloc el nostre reconeixement i condol a tota la seva família.

A tall d’homenatge unes paraules del nostre porter Pep Àliva sobre en Jaume:
“D’en Jaume Labori, el primer que se’m acut dir és que era un home amb una qualitat humana increïble, gaudia organitzant col·lectius i viatges de tota mena i era feliç fent-los gaudir amb una actitud generosa per tothom, sobre tot amb els que més ho necessiten. El seu amor per l’esport i l’hoquei en particular ens va unir en la darrera etapa de la seva vida i en aquests viatges que compartíem, mai faltava cap detall, omplia tots el forats per tornar d’aquell país amb una perspectiva molt més amplia que tan sols jugar el torneig. Em sento orgullós d’haver compartit amb ell aquests moments (preparant els viatges no parava de trucar-me, m’anomenava “el jefe” i es preocupava fins al darrer detall i jo, encantat de servir-lo). Quan veus tanta generositat, t’hi aboques, i em reconfortava saber que amb tots el companys "molletencs" havíem aconseguit fer una gran amistat. Per acabar i amb aquest enfocament organitzatiu que li he donat al seu tarannà, una de les experiències que he tingut amb ell, i a ben segur, difícil de repetir amb ningú més, va ser reunir a tots els familiars i amics més pròxims en una calorosa nit de l’estiu passat, coneixedor del poc temps que li faltava per anar-se’n, però encara vital amb presència, per acomiadar-se un a un, amb un somriure encoratjador, que ens va deixar a tots paralitzats, però amb el privilegi d’haver estat un dels escollits. Un titular indiscutible, i un líder amb majúscules.”

3 comentaris:

Jordi P. ha dit...

Gràcies Pep. Ningú ho podia expresar de millor forma, ets un crack. Esperem que aquest cap de setmana sigui una veritable 'Festa del Veterà' en honor seu. Segur que hi serà present per gaudir-ne.

Anònim ha dit...

Buen viaje...Jaume!!!

Anònim ha dit...

Hola, soc un familiar del Jaume.
Moltes gràcies pel vostre emotiu missatge!!
Heu fet una molt bona descripció del Jaume.

Va ser un gran exemple per tots nosaltres.
Esperem que allà no sigui continuií influint positivament en les nostres vides tal i com ho va fer en vida.