5/5/09

H.C. BLANES 5 - "A BLANES TAMBÉ HI HAN ESCAMARLANS!!" 3

Improvisar a l'hoquei de veterans, és un constant i clau factor. No es preparen els partits, no hi ha cap plantejament tàctic ofensiu o defensiu previ, i com a màxim es decideix l'alineació inicial en funció de l'estat anímic o físic dels jugadors amb raonaments del tipus “avui estic molt cansat”, “el nen no m'ha deixat dormir” “o em fa mal l'esquena, comença tu”, tots ells arguments de pes, es clar.
Així comencem els partits, tot i que després puguem ajustar, corregir o considerar plantejaments, sempre improvisant.
L'equip del Blanes té una tàctica defensiva clara, que no, per “improvisada”, és menys efectiva. Espera al rival a ¾ de la seva pista, sense entrar a les tanques, amb una defensa forta en el centre i recolzada en uns excel·lents porters, donant-te la sensació que els pots atacar amb molta tranquil·litat, però en realitat, pretenguen llençar precisos i resolutius contracops per distanciar-se en el marcador i encara produir-te més precipitació.
Aquesta “tàctica”, repeteixo, segurament no massa premeditada, ens va fer ser molt prudents en atac, però tot i així el 4 a 1 de la primera part (els 4 gols de contracop) ha esta definitiu per perdre el partit, donada la nostra manca de ritme en la circulació de pilota i la falta d'encert cara porteria. Una derrota que ens complica la classificació, però que no ens va espatllar la “tàctica” postpartit, que consistia en sopar 4 “quilets” d'escamarlans, regats amb el millor cava, a casa dels nostres companys blanencs. Aquesta “estratègia” si la varem preveure bé, sense deixar res a l'atzar.
Pep i Àlex sou uns mestres de la “tàctica” i la “tècnica” culinària!. Gràcies, sou fantàstics!