25/2/09

Valldoreix 5 - H.C. Mollet B - 5 (“Les últimes rebaixes de febrer”)

Ja sabem que febrer és temps de rebaixes, de saldos, “duros” a quatre “peles”, ofertes, liquidacions,...nosaltres no volíem ser menys, i en aquest temps de crisi també estem rebaixant el nostre joc i els integrants del nostre, en altres temps, nombrós equip. En Ricard lesionat al peu i ara amb el síndrome estrès -Garzón, en Sito de permís de paternitat, en Xevi de vacances, en Pep Àliva (l'ànima de l'equip) desaparegut, en Jordi Climent enfeinat, en Lluís fent d'entrenador amb els seus nens a Barcino, i els que quedem absolutament irregulars.
Així quan ens trobem davant d'un equip treballador en defensa però esbojarrat en atac, quan ens oblidem d'on està la porteria, quan rematem i xutem 200 vegades i el porter n'atura 195 (excel·lent el porter del Valldoreix, felicitats!), quan l'equip contrari remata 8 vegades i fa 5 gols (en Delmo encara estava pensant en el trau a l'orella que li varem fer en l'escalfament), quan a tot això si afegeix un jugador del Valldoreix agredint per l'esquena a en Jordi Tomey (amb la miopia habitual de l'arbitre),..., es a dir un descosit darrera un altre...això sí, podem dir com en Guardiola “quan no fem bé les coses ens pot guanyar qualsevol” o com Lao Tse “ de les tres coses més precioses de la vida, la humilitat és la més important”. El Barcino ens espera i no valen regals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

MOLLET TREMOLA: Pel bé de l'hoquei i per tal que el Barcino guanyi a la vostra pista, el CAZAFANTASMAS, està disposat a no jugar el partit de divendres i per tant a no entorpir al seu equip i no donar facilitats al contari.