25/10/12

F.C. Barcelona 8 - 5 C.P.Mollet

Aires d’inici de curs, flotaven per la muntanya de Collserola ahir a la nit. La disponibilitat horària va fer que aquest cop, l’escenari èpic habitual dels nostres partits amb els FCBeterans canviés a la fosca pista del Centre Esportiu Municipal Mundet, difícil de trobar però instal·lació remarcable i còmode per practicar l’hoquei.
Les ganes per començar a jugar tenen a vegades un risc: la precipitació i la manca de control. Et pot l’il·lusió de l’inici i si el rival és de l’entitat de l’actual campió de la lliga, el teu joc dinàmic, els teus xuts llunyans, les teves ocasions (sobre un molt encertat Tino Martínez), et retornen en ràpids i efectius contracops. Molt, molt efectius, i amb remats d’una precisió, velocitat i potència “impropis” de la nostra lliga de veterans. En aquest sentit l’Uribe i l’Óscar Gonzàlez han donat la força i frescor a un Barça potser en detriment d’un joc més preciosista.
A la segona part la incorporació tardana del nostre crack Juan Carlos Raigoso, i els nostres esforços ens posaren dins el partit, però un multiplicat Tino frustrà altre cop les nostres aspiracions de remuntada.
Començament difícil, però esperançador a nivell de joc, que ens posa en sobre avís del que serà la lliga aquest any: molt més ràpida, intensa i exigent que mai.
L’Oldleague, la Vetelliga,la lliga de veterans... ja ha començat!!!!!!

P.D. Remarcable la baixa de la connexió Blanes, el debut de David Écija com a nou jugador del Mollet, i el sopar a l'Esquinica.