18/6/12

Final four 2012, F.C.Barcelona campió.

Classificació:
1.FC Barcelona.
2.Mollet CH.
3.FC Cuatro Vientos.
4.CH Palafrugell.

Resultats
FC Barcelona 2- 0 Palafrugell
Mollet CH 4-1 Cuatro Vientos de Blanes
Final
Mollet CH 2-3 FC Barcelona

Avancem per aquesta lliga com si fóssim remers, bogant d’esquenes a la nostra direcció. Això ens permet avançar amb força, però a la vegada veure el que deixem enrere. I és en aquest punt, mirant enrere, quan ens sentim profundament orgullosos del que hem fet fins ara.

No és fàcil arribar a guanyar tres lligues seguides com el Barça (una vegada més felicitats campions!) però crec que encara és més difícil arribar a 6 “finals a quatre” 5 d’elles consecutives. I ho hem fet merescudament, sense trampes, sense que ningú ens hagi regalat res, respectant a tothom i sobretot mantenint un grup humà fantàstic dins i fora de la pista.
Aquest cop ens torna a tocar el segon lloc, com l’any passat, després de quedar tercers a la lliga regular, darrera d’uns grandíssims Barça i Cuatro vientos de Blanes i per davant de dotze equips més. Si dotze, perquè això potser quan perds una final, tendeixes a oblidar-ho. Dotze equips que no regalen res, que a vegades ens superen en joventut, en tècnica, en tàctica i fins i tot en mala llet, però que no ens superen en passió per aquest esport i cohesió de grup. Perquè aquest és el nostre secret (bé ara ja no ho serà!). No que tinguem un dels millors jugadors de la lliga (Rai), o dos dels porters menys golejats (Delmo i Pepop), o una defensa de luxe (Jordi T, Àlex, Francesc, Lluís i Miqui), o dos dels davanters més incisius i ràpids de la lliga (Ramon i Xavi), o el millor capità-delegat-relacions públiques-supergolejador (Pepe), o els nostres lesionats-desapareguts (Xavi A, Jordi C, Ricard o Sito). No.

La nostra força és el nostre grup. La gran amistat que ens uneix, el respecte que sentim uns pels altres, el rol que assumeix cada un de nosaltres i dir les coses a la cara quan cal.

I això no ens ho treu ni una, ni dues, ni les finals que encara ens queden per perdre.

Hem tingut la gran sort, de coincidir en aquesta lliga amb grans equips (primer el Noia, després el Vilafranca, el Vilanova, El cuatro vientos, i ara un gran Barça) i tots ens han deixat enrere, però nosaltres continuem cavalcant. I la nostra intenció és continuar fent-ho amb la mateixa fórmula i el mateix estil.

PD: Comentari Web de la federació Catalana