25/5/12

Palafrugell 4 - 4 Mollet B

A vegades és necessari agafar una certa distància.
Per allunyar-nos, per donar-nos impuls, o, com en aquest cas, observar millor allò què passa. Fins i tot pot ser necessari observar-nos, en un exercici imaginat, a nosaltres mateixos i els nostres actes. Quan aconsegueixes fer-ho i allò què veus no t’agrada, la reflexió s’hauria d’imposar i el canvi també.
Deixar la porteria al final del partit i fer la rebequeria que va fer, provocà la sorpresa general, a part de vergonya i fins i tot mofa dels seus propis companys del Palafrugell. La “performance” no calia en un partit espectacular, jugat amb respecte, noblesa, intensitat i qualitat per part dels dos equips.
No és just que algú perdi els nervis i intenti espatllar la imatge de tot un partit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No calia fer aquest comentari...
Tan profund i filosòfic com el mateix Guardiola

Em deixa perplex, com si la vostra moralitat fos superior a la resta del món, sembla que no heu fet mai rebequeries, de fet tots sóm humans i ens equivoquem.

El nostre porter es va equivocar però tu Miki també t'has equivocat en escriure això

Ens hi jugàvem la final four a casa nostra i vosaltres ja estàveu classificats.

Voldria elogiar JCRai the beast, the animal el millor jugador amb diferència del vostre equip i el millor davanter OLD League, n'estic segur que heu perdut tots els partits d'aquest any sense ell.

Toni Soriano ha dit...

Bon dia amics, soc en Toni Soriano del Girona CH. Ja fa un temps que jugo en veterans i que gaudexo de les croniques d'en Miki en el seu blog. S'ha de recordar que es del Mollet i que som els altres els que entrem per "tafanejar" i disfrutar amb l'ultima ocurrencia.No veig cap falta de respecte a ningu en aquesta cronica i es ben lliure d'escrire el que volgui. El que si veig, es un to caustic impropi del espirit de veterans en la resposta d'aquest company "anonim". Que esperaveu? Que es deixarien guanyar per estar classificats? Nosaltres varem perdre contra el Blanes 5 a 1 i tambe estaven classificats... Es normal s'ha de competir, no passa res. Crec com molt be diu en Miki que hi han alguns que han de pendre certa distancia.