22/1/12

Mollet B 7 - C.E. Noia 1

Quan algú parla que Internet és el futur s’equivoca clarament. Internet és el present.
Pel hoquei crec que pot ser una eina molt interessant, creant “comunitat”, donant informació ràpida i actual, promocionant l’esport, i perquè no, fent que es visqui aquest esport també fora dels recintes esportius, i a més d’una manera viva i absolutament actual.
Determinades webs d’informació, bloguers tenaços i altruistes, facebook i twitter, estan fent per aquest esport molt més en els darrers temps, que les diferents federacions, clubs i estaments esportius durant molts anys.
Passat, present i futur, aquesta és la gran incògnita del nostre esport i punt de reflexió per a tots els que hi estem vinculats.
I de passat i present sempre va la lliga de veterans (#Oldleague) i també, per què no, d’Internet.
Per això en aquest Blog a part de comentar l’actualitat de cada partit (d’una manera sempre molt “sui generis”) ens hem pres la llibertat d’homenatjar als noms mítics d’aquest esport que es resisteixen a penjar definitivament els patins i, ni que sigui un cop a la setmana, es fan la bossa com quan eren petitets i gaudeixen encara de l’hoquei.
Què seria d’aquesta lliga sense per exemple en Soriano del Girona? O en Pujalte i en Castellà de l’Horta? O en Pauls del Cerdanyola? O en Borrell del Palafrugell? O l’ Ayats del Cuatro vientos? O d’en Moraleda i en Torner del Masies? O d’en Font o l’Aliva al nostre equip? O dels germans Torner al F.C.Barcelona? O d’algun mític veterà que segur oblido ara mateix i espero em disculpi?
Què seria d’aquesta lliga (i del C.E.Noia Freixenet) sense per exemple en Gallart o en Carafí?