7/10/11

H.C. CERDANYOLA 2 - MOLLET B 4


Començar sempre és més fàcil o difícil del que sembla.
Si guanyes el primer partit, perfecte! Si no és així, podem, sense cap mena de rubor, fer aparèixer múltiples excuses que venen molt bé a principi de temporada: La manca de preparació, la falta de conjunció, el poc rodatge, la falta d’adaptació a la categoria,...excuses!.
Excuses que més endavant seran substituïdes per d’altres de l’estil: un mal arbitratge, la pista que lliscava massa, l’horari, la duresa del rival, la manca d’encert, les lesions, la mala sort, la poca implicació ...
Per si de cas ja en tenia unes quantes excuses preparades, així com d’altres “temes” per desviar l’atenció :... la cançó del mundial de San Juan (més horrible que el logo i tot!); ...el capità de “la roja” (¡Arriba españñññña!); ...la extraordinària selecció de Moçambic (5000 persones els varen anar a rebre, quasi com la catalano-espanyola); ...la vete-Itàlia del mundial (amb quatre jugadors per sobre dels 38 anys els esperem a la propera “final four” de veterans!); ...etc...
Però aquestes estratègies no ha estat necessari utilitzar-les, ja que tot i trobar-nos un rival dur, reforçat amb la qualitat d'en Quim Pauls ens hem pogut endur cap a Mollet els tres punts. Joc intens, viu, mogut, el viscut a la freda en altres dies, pista cerdanyolenca, amb alternatives de bon joc i emoció fins al final.
Final de festa al restaurant "Los Abetos" (Pje. Oriente 4) que s'incorpora a la guia "Mikilin" tot i el seu interiorisme "de mode", però amb unes bones costelletes de xai.
Fins i tot el més gran viatge comença amb una primera passa. Nosaltres ja l’hem donada.





1 comentari:

Anònim ha dit...

Es nota que el millor va ser el tercer temps . .