18/5/11

Blanes 7 - Mollet B 1


Quan comença un partit? Quan s’inicia?
Quan xiula l’àrbitre? Quan estàs canviant-te al vestidor? Quan surts de casa?

Comença quan acaba l’anterior, quasi podríem dir que sempre estem jugant el mateix partit amb diferents “parts”, interromput per la nostra quotidianitat, per hores, dies, setmanes, anys,...un partit inacabable, continu.

En el sopar després del partit amb el Ripollet, comentaven la dificultat d’aquesta “part” a Blanes, i apuntàvem la qualitat del rival i el factor pista com determinants en el desenllaç. Tot i així era un desafiament a l’abast, com ho havia estat d’altres vegades, en d’altres “parts” anteriors d’aquest PARTIT que és la nostra trajectòria a la lliga de veterans, molt paral•lela per cert a la dels jugadors del Blanes.

Però el repte cada vegada es va anar fent més i més difícil, quan hores abans del partit en Rai, per motius professionals i en Delmo, per motius familiars, varen disculpar la seva no assistència. El Blanes-Alpe D’huez (veure crònica anterior) es feia inabastable. Una bona primera part ens va mantenir en un 1-0 en contra, però ni les bones aturades del Pep “el pop” ens feren entrar en el partit. El marcador al final il•lustrava la diferència a la pista, tan gran com les noves instal•lacions esportives de Blanes que tinguérem el plaer d’estrenar i gaudir.

Però acabada aquesta “part” del gran PARTIT, en va començar una altra, amb un inici espectacular, sopant a la llum de lluna una “gambada” de 4 quilos per 6 esforçats comensals, on entre riures i cava, va continuar el nostre PARTIT particular, esperant una altra “part”, un nou repte.