15/11/10

MolletB 8 - A (Jekill).A (Hyde).Noia 4


Escriure tard una crònica entra en contradicció amb una de les variables del periodisme “l’actualitat de la noticia” però et dona una distància més clara sobre els fets.

El caràcter del Noia (si podem parlar de caràcters d’equip) o utilitza, amb el màxim d’entusiasme i “dedicació”, totes les estratagemes possibles per guanyar-te amb qualitat i saber estar a la pista; o passa de tot, s’inhibeix i fins i tot ni apareix (física o anímicament) a la pista. Són així, o serren les dents o fan aquella mitja rialleta suficient i sarcàstica deixant-se anar. Em pregunto si es podria establir alguna relació amb això i les dues “A “del seu nom (A.A.Noia).

Ja a les passades finals a Horta, ho varen demostrar amb dues cares absolutament oposades a les semifinals i a la final. Una guerrera, “protestona”, batalladora, competitiva i l’altre simpàtica, submisa, com a vedells cap a l’escorxador blaugrana. És per això que m’hagués agradat escriure la crònica sense els parèntesis, però una realitat en MAJÚSCULES s’imposa. Les coses no són sempre com ens agradaria que fossin.

Ho podeu llegir com vulgueu, seguint les cursives, seguint les MAJÚSCULES o amb les dues a la vegada fent un exercici de surrealisme delirant en homenatge a André Breton. També recomano llegir-la amb aquella cantarella de crònica antiga radiofònica o amb la brevetat de les actuals cròniques que fan alguns periodistes a la premsa o als diaris, francament patètica.

“Amb un equip ple (BUIT o MANCAT) d’efectius es presentà el A.A.Noia al pavelló de la riera seca. L’ entusiasme (El "SE-ME’N-FOTISME”) que els caracteritza quan el partit els importa molt (TRES PITOS) els feu sortir d’hora (TARD) a la pista i aviat no varen poder resistir acceptar (PROTESTAR) cada una de les decisions de l’àrbitre en la mesura que el H.C.Mollet anava imposant (INTENTANT FER) el seu joc ràpid (LENT), tant sols replicat per un més que respectuós (IRÒNIC o més aviat SARCÀSTIC) Andreu i un esforçat (DESAFORTUNAT) Rodrigo. A la segona part el A.A.Noia semblà despertar (ADORMIR-SE) però un sempre segur (INSEGUR) i ordenat (DESORDENAT) H.C.Mollet, va anar incrementant l’avantatge. Al final molt (POQUÍSSIM) entusiasme en general, i també molt (POC) “feeling” en el sopar.”

4 comentaris:

Juan Carlos ha dit...

Ja feia un temps que volia comentar les cròniques del nostre amic Miki. Per una part es cert que ho fem de veu quan ens trobem i tambe que es comentari habitual entre familiars i amics, perquè no tenim dubte de la originalitat i la capacitat de sorpendre en cada un dels escrits que fa. Per un altra part vull fer aquest comentari de forma escrita perquè crec que s'ha de tenir un reconeixement perdurable a la feina que fa. Gracies Miki

GabyGol ha dit...

Collons Far West!!!!! Esta vez te has superado tío!!!!!!...cuando creía haberme perdido en la crónica me volví a encontrar, luego me volví a perder y terminé entendiendo lo que querías decir, incluso relacionándolo con la peli de la portada.....eres único company y FELICITATS per la victoria!!!!!! Aunque la próxima crónica no me hagas pensar tanto vale???...Una forta abraçada

A Kops d'Stick ha dit...

Collons! sembla que el Noia va deixant amics per allà on passa...

La crònica es sublim. FELICITATS!

Una salutació.

Francesc.

Anònim ha dit...

Una crònica "Fantàstica" !!
T'has quedat descansat, suposo?? Nosaltres el C.E.NOIA VETERANS antic A.A.NOIA ja que les inicials fa molts anys que es van modificar, No ens sentim gens aludits amb teves eines literaries a l'estil del Mestre Mourinho

Tot i èsser un equipet amb totes aquestes qualitats esmentades a la teva crònica ( BUIT + PASSOTA + PROTESTON + LENT + IRÒNIC + SARCÀSTIC + DESAFORTUNAT + INSEGUR + ADORMIT + DESORDENAT + POC ENTUSIASTA + ETC...)a tots els partits veritablement importants ja saps quin ha sigut el resultat, o no?? (reflexiona siusplau) no et vull ofendre i t'ho dic sense cap rancunia perquè tot plegat juguem per diversió, per desestresar-nos, per riure, per passar-ho be i no pendre mal...

Hi ara et faré una pregunta, Saps a quina categoria estas jugant realment o t'ho haig d'explicar????

Crec que no has entès la filosofia de jugar una lliga de Veterans i això em sobte moltíssim tractant-se de tu, et tenia per un altre tipus de persona.

Llegint la teva obra mestra d'esciptor peliculero et proposaré a la direcció de Freixenet com a director del pròxim anunci de Nadal perquè el Martin Scorsese al costat teu es un "piltrafilla".

Ànims NOI ! Molts records a tot l'equip i molta sort a la lliga "campió".

Salutacions de un cervell BUIT del antic A.A.Noia

Una abraçada "macu"