28/11/10

Mollet B 3 – C. P. Palafrugell 1

Acabat el partit, havent sopat, en Quim Bassols,excel•lent jugador del Palafrugell, comentava amb un entusiasme que trencava la gèlida nit de l’exterior dels Entrepans Viena, com anava a pescar la tonyina. Era un espectacle, sentir-lo narrar les seves aventures sota el mar, envoltat de peixots i ell preparat amb el fusell per disparar.
Exagerat o no, la seva força per descriure la situació, ens tenia a tots embadalits i jo no podia evitar pensar com, moments abans durant el partit, també els seus “trets”, aquest cop d’estic, ens havien fet suar de valent, potser com a tonyines si també els peixos suen.

Sort dels pals i d’un concentrat Pep Àliva, que ens varen fer sortir d’un possible resultat advers. No, no era injust el resultat, com deia un nerviós jugador palafrugellenc, sinó que tant sols la sort aquesta vegada ens havia volgut fer un mig somriure i compensar les importants baixes per lesions que teníem.

Ah les lesions! Sí, les lesions, per que no oblidem que som jugadors veterans i el nostre cos s’encarrega de tant de tant de recordar-ho, limitant la nostra ja quasi inexistent velocitat ..., o afeblint el nostre xut ..., o en forma de noves o d’antigues lesions que arriben com si es tractés de novies que creiem oblidades. Podrem perdonar davant la porteria, podrem perdonar els insults d’un contrari, podrem perdonar les errades d’un àrbitre o fins i tot perdonarem una crònica injuriosa,...però qui segur no ens perdonarà mai és l’edat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

On està el suposat fair-play dins la pista? una pilota que va entrar dins un metre a la porteria i el Pep Àliva és el Sant Pare? un jugador altíssim tipus "iron-man" fent piscines dins l'àrea (deu ser del Madrid) amb el mínim contacte i l'àrbitre, fent-se el cec o no, picava l'ham...
Per favor!! és un partit de veterans, no cal fer trampes, es pot jugar amb picardia però no d'abús per guanyar el partit.
Tampoc pots excusar en les baixes perquè nosaltres en teníem moltes més...
Miki està clar que no ets objectiu...
He escrit el comentari bastant nerviós jajaja
Fins la pròxima
Records del palafrugellenc nerviós