5/2/10

Mollet B 4 - Mollet A 7


L’història de l’hoquei sobre patins és plena de germans que han compartit esport i moments a la pista. Són una mostra els Torner, Cairo, Martinazzo, Mariotti, Avecilla, Cáceres, Carafí, Carda, Gimeno, Ribero, Tibau, Michelon, Mier, Raigoso, Bertolucci, Macià, Coromines, Borregan, Canet, Trullols, Iborra, Cuadern, Folguera, Figueroa, Gil, Martínez, Segarra, Roura,... i tants d’altres que ara no recordo. Però també podem considerar com germans equips amb els quals compartim el mateix club, com és el cas de l’altre equip de veterans del H.C.Mollet, el “Mollet A” (ja sols per això la federació ens hauria de donar un premi!). De fet ja la lletra deixa clar qui és el germà gran, el més “antic”, tot i que, com passa alguns cops a la vida real, el petit ha superat (no com aquest cop) al gran, i , com també passa a la vida real, hi hagi un cert distanciament, però molt de respecte i estimació.
Serveixin aquestes modestes línies ( i ara hauria de sonar l’obertura wagneriana de Tannhäuser per fer caure alguna llagrimeta) d’homenatge als “nostres”germans, els reals i els “adoptats”, aquells amb els que varem començar a compartir una fantàstica afició, aquells amb els que rèiem o ens enfadàvem dins i fora de la pista, aquells amb els que compartíem o heretàvem l’estic o els patins, aquells a qui admiràvem o corregíem, aquells que a vegades tenim lluny però que continuem estimant profundament ja que sempre seran els nostres GERMANS.
(Nota: En un ordre estrictament esportiu la sorprenent derrota es pot explicar per un pèssim partit del Mollet B, superat ampliament al contracop pel Mollet A i les seves noves incorporacions Juan Carlos Valverde i "Yuto" Calatayud)

1 comentari:

Cròniques des de l'exili ha dit...

Eeeeiiii!!! he vist que heu agregat un enllaç cap al meu Blog...

MOLTES GRÀCIES!!

Jo també us agrego, a veure si entre tots donem el ressó que mereix a la vostra lliga, que des de que vaig coneixer la seva existència em te enganxat.

Rebeu el meu suport vers la votra causa.

Una salutació,

Francesc