14/3/09

"Victòria de prestigi" Mollet B 5 - Vianova 1

Plantejava molts dubtes el partit contra el segon classificat. La derrota i el mal joc realitzat en front als “Gabyboys”, havia creat un estrany estat d’ànim mescla “ganes de reivindicar-nos” i “pessimisme general quans ens en fotaran”. La baixa d’última hora d’en Xavi Danot (lesionat a la feina) i l’absència de l’Àlex per motius familiars ens deixava quasi bé en quadre, tot i que aquesta vegada podien comptar amb “l’home del sud” Jordi Climent, una peça que a la fi es convertiria en decisiva en el desenllaç del partit.
Defensa individual, un bon joc com es habitual d’en Gerard i Valldosera i l’espectacle habitual de “l’innombrable” (tots ja saben perfectament qui és dels integrants del Vilanova perquè cada any fa el numeret) ens va fer dubtar al principi, però aquesta vegada l’equip va respondre amb un joc fluid, lligat, sense errades en defensa i amb molts encerts en atac. 1 a 1 a la primera part (el gol del Vilanova de penalt) i tot per decidir.
La segona part fou fulminant. 3 gols en 5 minuts, les actuacions d’en Delmo i la defensa (excel.lent Jordi Tomey) i joc fluidíssim en atac, deixaven el partit vist per sentència, en un darrer 5è gol que arrodonia el marcador.
Els dubtes s’han esvaït i el Noia ens espera, segurament amb un partit que serà intens.