22/12/08

Dinar de Nadal 2008

Per segon any consecutiu en Joan Carles i l’Anna (moltes, moltes, moltes gràcies pel teu bon “savoir faire”) ens van oferir un magnífic dinar de Nadal amb les famoses “faves a l’estil Rai”. Acompanyades amb botifarra negra, xoriço i pernil amb cansalada, cuinades a foc lent, escumat el greix, suaus, meloses, al punt de cocció, tendres, amoroses,… una explosió sensorial, un tsunami pels sentits, un regal gastronòmic, un autèntic plaer.
Tan sols una nota negativa. Ens varem assabentar mentre dinàvem d’uns fets molt greus portats a terme per un membre destacat del nostre equip (que fins i tot formava part fins ara de la direcció tècnica) i que no es poden més que considerar una traïció imperdonable. Concretament ens referim a l’assistència d’en Lluís Font al sopar de l’equip de veterans del Barcino un dels nostres més aferrissats rivals. A part de les conseqüències immediates que això va tenir (expulsió durant el dinar a la taula dels nens i prohibit veure cava) s’ha obert expedient i en breu es decidirà quines són les mesures a prendre, segurament força greus (anar a entrenar els dilluns al Laietà, no veure cava durant un any,...)
Fets com aquests trenquen l’harmonia i el bon ambient que tant havia costat mantenir. Lluís ens has decebut a tots.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No nomes hi ha gent que ve al sopar, sinó que altra gent també be a entrenar, aquesta es la grandesa del C.T.Barcino. Totom pot venir cuan vulgui porti la samarreta que porti!!!!!! Aqui no tenim represalies.