24/10/08

Partit per oblidar !

Cerdanyola 4 - Mollet B 5

A vegades hi ha dies que ets pots arribar a preguntar que fan 10 adults de més de trenta anys, vinguts de diferents punts de la geografia catalana, jugant a hoquei un dijous a quarts de 11 de la nit, en una pista semicoberta, un partit que per ningú, excepte pels que estan jugant, té massa importància. Què motiva al jugador veterà a continuar jugant? Sens dubte i a falta de raonaments més llargs i profunds, la resposta és continuar gaudint d’unes sensacions i d’uns moments que sol els ofereix aquest esport. Passar-ho bé. Sentir goix, un viu plaer amb l’esport i fent esport.
Tot i així hi ha dies com el partit que ens ocupa, on els dubtes són més que raonables, i et preguntes si tothom en aquesta categoria i aquestes alçades ho té tant clar.
Programat a les 22.30, no varem començar fins les 23.15 hores, entre discussions dels jugadors del Cerdanyola amb l’àrbitre si podia o no jugar un jugador que la setmana passada havia estat expulsat amb tarja vermella per donar un cop de cap a un rival. A continuació discussions pels DNIS amb els jugadors dels Cerdanyola, durant el partit més queixes i discussions entre els jugadors del Cerdanyola i l’àrbitre, en fi una continua queixa i conflicte...Molt, molt, desagradable!!
En resum un 3 a 0 inicial, que gràcies a l’aportació d’un semiretirat Sito Morellón, el treball defensiu d’en Jordi Tomey i l’Àlex Vila, les genialitats en atac del com sempre sacrificat golejador Joan Carles Raigoso i un “ressuscitat” Miki Roura varem poder remuntar fins el 4 a 5 final.

P.D. Pepe Busquets torna aviat de la lesió, necessitem els teus gols!