25/11/14

Vetemollets 8 - 3 Vetehorta


El cinquè, sisè, setè o vuitè jugador d’un equip són essencials, tant com parpellejar.
Parpellegem constantment i en fraccions de segons, però aquests fets aparentment intranscendents, sumats són 40 minuts al dia. 40 minuts!, que no veiem allò que passa davant nostre mentre estem amb els ulls oberts i que al llarg d’una vida és molt temps.
Poden semblar que no tenen res en comú, humitejar els ulls i tenir una bona banqueta, però veritat que no els valorem massa?
Segurament en aquest partit un fet determinat en el resultat va ser l’aportació d’homes que habitualment no surten d’inici, o juguen una mica menys, però que quan ho fan resulten ser com el cava “Grans Reserves”. Brindem per vosaltres, és clar, amb cava!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(versió castellà)

El quinto, sexto, séptimo u octavo jugador de un equipo son esenciales, tanto como parpadear.
Parpadeamos constantemente y en fracciones de segundos, pero estos hechos aparentemente intrascendentes, sumados son 40 minutos al día. ¡40 minutos! que no vemos lo que pasa ante nosotros mientras estamos con los ojos abiertos y que a lo largo de una vida es mucho tiempo.
Pueden parecer que no tienen nada en común, humedecer los ojos y tener un buen banquillo, pero ¿verdad que no los valoramos demasiado?
Seguramente en este partido un hecho determinante en el resultado fue la aportación de hombres que habitualmente no salen de inicio, o juegan un poco menos, pero que cuando lo hacen resultan ser como el cava "Grandes Reservas". ¡Brindamos por vosotros, claro, con cava!